Νάρθηκας Οσφυϊκός  Taylor
Νάρθηκας ραχεο – οσφυϊκός Τύπου Taylor 
Νάρθηκας ραχεο-οσφυϊκός τύπου Taylor, κατασκευασμένος από ελαστικό ύφασμα, αντιαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει δύο (2) ειδικά διαμορφωμένα ραχιαία ελάσματα αλουμινίου και δύο (2) πλευρικά. Σταθερή εφαρμογή, με δύο υπομασχάλιες τιράντες με προστατευτικά μαξιλαράκια στην περιοχή των ώμων και ελαστική ζώνη στη μέση με αυτοκόλλητο κλείσιμο velcro.
Η χρήση του βοηθά στη διατήρηση της ορθής στάση του κορμού κατά τη βάδιση, προλαμβάνει και βελτιώνει παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης και ανακουφίζει από τον πόνο.
Ενδείξεις:
·     Οστεοπορωτκά κατάγματα της σπονδυλικής στήλης
·     Μετεγχειρητική αποκατάσταση σπονδυλοδεσίας
·     Σπονδυλοαρθρίτιδα
·     Εκφυλιστικές παθήσεις οσφυϊκής μοίρας

 

 

Ζακέτα Κύφωσης
                Ζακέτα κύφωσης
Ζακέτα κύφωσης κατασκευασμένη από βαμβακερό ύφασμα, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει δύο ελαστικές τιράντες οι οποίες δένουν χιαστί με αυτοκόλλητο velcro κάτω από τους ώμους, με σκοπό τη ρύθμιση της επιθυμητής πίεσης. Σταθεροποιείται με ελαστική αυτοκόλλητη ζώνη στη μέση.
Η χρήση της βελτιώνει την ορθή στάση του κορμού κατά την εργασία, τη βάδιση και την ανάπαυση.
Ενδείξεις:
·     Ραχιαλγία
 ·     Συντηρητική αποκατάσταση της ραχιαίας κύφωσης

 

 

τιραντα κυφωσης
         Τιράντα Κύφωσης
Τιράντα κύφωσης one size, κατασκευασμένη από αφρώδες υλικό αντιαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει δύο τιράντες, με εξωτερική μαλακή επένδυση, οι οποίες δένουν χιαστί με αυτοκόλλητο velcro κάτω από τους ώμους, με σκοπό τη ρύθμιση της επιθυμητής πίεσης. Η εφαρμογή της είναι γνωστή και ως οκτωειδής επίδεση. Η χρήση της βελτιώνει την ορθή στάση του κορμού κατά την εργασία, τη βάδιση και την ανάπαυση.
Ενδείξεις:
·     Ραχιαλγία
·     Συντηρητική αποκατάσταση κατάγματος τη κλείδας

   Μετεγχειρητική θεραπεία

 

 

 

ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ  ΣΥΝΤΑΓΕΣ  ΕΟΠΥΥ