νάρθηκας καρπούνάρθηκας καρπού      Νάρθηκας Καρπού Universal
Νάρθηκας καρπού one size, αμφιδεξιός, κατασκευασμένος από ελαστικό ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής, υποαλλεργικό. Διαθέτει δερμάτινη παλαμιαία θήκη στο εσωτερικό της οποίας υπάρχει διαμορφωμένο έλασμα αλουμινίου, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη σταθεροποίηση της περιοχής του καρπού και τον περιορισμό της κάμψης. Η εφαρμογή και η ρύθμιση της συμπίεσης γίνεται με αυτοκόλλητη ταινία velcro. Προτείνεται για καθημερινή χρήση κατά την εργασία και την άσκηση.
Ενδείξεις:
·     Ιδανικό για το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα
·     Αποκατάσταση κακώσεων του καρπού
·     Ρευματοειδή αρθρίτιδα
·     Οστεοαρθρίτιδα

·     Γάγγλιο

 

 

 

 

 

 
Νάρθηκας Καρπού Με Στήριξη ΑντίχειραΝάρθηκας Καρπού Με Στήριξη ΑντίχειραΝάρθηκας Καρπού & Αντιβραχίου     Με Στήριξη Αντίχειρα
Νάρθηκας καρπού & αντιβραχίου με στήριξη αντίχειρα κατασκευασμένος από ελαστικό ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει ελάσματα αλουμινίου στην περιοχή της παλάμης και του αντίχειρα. Η χρήση του προσφέρει περιορισμό της κάμψης του καρπού, ενώ παράλληλα καταργεί την κίνηση του αντίχειρα.  Η εφαρμογή και η ρύθμιση της συμπίεσης γίνεται με αυτοκόλλητες ταινίες velcro που κλείνουν στον αντίχειρα και το αντιβράχιο. Προτείνεται για καθημερινή χρήση κατά την εργασία και την άσκηση.
Ενδείξεις:
·     Αποκατάσταση κακώσεων του καρπού & του αντίχειρα
·     Αρθρίτιδα άρθρωσης του αντίχειρα

·     Αποκατάσταση κατάγματος του αντίχειρα

 

 

 

 

 

 

 
Πηχεοκάρπιο Neoprene ONE SIZE Με στήριξη στον ΑντίχειραΠηχεοκάρπιο Neoprene ONE SIZE Με στήριξη στον ΑντίχειραΝάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα
Νάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα κατασκευασμένος από neoprene υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Διαθέτει διαμορφωμένο έλασμα αλουμινίου, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ακινητοποίηση του αντίχειρα. Η εφαρμογή και η ρύθμιση της συμπίεσης γίνεται με δύο (2) αυτοκόλλητες ταινίες velcro που κλείνουν στον καρπό και τον αντίχειρα.
Ενδείξεις:
·     Κακώσεις του αντίχειρα

·     Αποκατάσταση παθήσεων του αντίχειρα

 

 

 

 

 

 

 


 
        Πηχεοκάρπιο ελαστικό
Πηχεοκάρπιο ελαστικό, κατασκευασμένο από πλεκτό ύφασμα υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Θερμαίνει, ανακουφίζει από τον πόνο και προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της συμπίεσης. Άνετο στην εφαρμογή, ιδανικό για χρήση κατά την άθληση και εργασία, χαρίζοντας σταθερότητα στην περιοχή της παλάμης και του καρπού.
Ενδείξεις:
·     Απλές παθήσεις καρπού
·     Τενοντίτιδα
·     Κακώσεις τενόντων ή συνδέσμων του καρπού

·     Μετεγχειρητική θεραπεία

 

 

 

 

επικαρπιο
 
Περικάρπιο Neoprene με δέστρα
Περικάρπιο one size κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας neoprene, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Θερμαίνει και ανακουφίζει από τον πόνο προσφέροντας σταθερότητα στην περιοχή του καρπού. Διαθέτει ρυθμιζόμενο αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro για καλύτερο έλεγχο της συμπίεσης. Ιδανικό για χρήση κατά την άθληση και την εργασία.
Ενδείξεις:
·     Απλές παθήσεις καρπού

·     Κακώσεις καρπού