Αυχενικό Κολάρο Μαλακό

Το μαλακό αυχενικό κολάρο είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό, επενδυμένο από βαμβακερό ύφασμα. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro.

Ενδείξεις:

·    Αυχεναλγία

·   Αυχενικό σύνδρομο

 ·    Θλάση αυχένος

  ·    Κακώσεις αυχένος

Αυχενικό κολάρο Philadelphia

Αυχενικό κολάρο Philadelfia, διπλής βαλβίδας, από ανθεκτικό πλαστικό υλικό Plastazote. Διαθέτει τραχειακή οπή για χρήση από ασθενείς με τραχειοστομία. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro.

Ενδείξεις:

·     Κακώσεις αυχένος

·     Κάταγμα σπονδύλου Α.Μ.Σ.Σ

·     Δισκοπάθειες Α.Μ.Σ.Σ

·     Αποθεραπεία εκφυλιστικών παθήσεων Α.Μ.Σ.Σ 

 

 κολαρο miami

Αυχενικό Κολάρο miami
Εξασφαλίζει άκαμπτη στήριξη και υψηλού βαθμού ακινητοποίηση ενώ προσφέρει μέγιστη άνεση. Λόγω της διπλής βαλβίδας και των τεχνολογικά προηγμένων χαρακτηριστικών εφαρμόζει συμμετρικά. Ρυθμιζόμενη και ευρεία στήριξη της σιαγώνος και του ινιακού οστού. Διαθέτει ευρεία τραχειακή οπή. Αποτελείται από δύο εργονομικές βαλβίδες πολυαιθυλενίου αυτοκόλλητες διαμορφώσιμες υψηλής ποιότητας και αντοχής. Διαθέτει μαλακές επενδύσεις προσθαφαιρούμενες και αυτοκόλλητες τύπου sorbatex με αντιβακτηριακή δράση αεριζόμενες, αντιεφιδρωτικές. Απομακρύνουν την υγρασία. Πλήθος αεροφόρων τομών που επιτρέπουν τη κυκλοφορία του αέρος.
Διαθέτει ειδικά κουμπιά αυξομείωσης του ύψους για τέλεια ρύθμιση. Μπορεί να εφαρμοστεί στον ασθενή και από ύπτια θέση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την ακτινολογική εξέταση. Μπορεί να πλυθεί.
Ενδείξεις:
Μακρά χρονική συντηρητική και μετεγχειρητική αποθεραπεία λόγω της αντιβακτηριακής δράσης του sobratex
Κακώσεις, κατάγματα
Εκφυλιστικές παθήσεις Α.Μ.Σ.Σ.
Σπονδυλοαρθροπάθειες, οστεοπόρωση, δισκοπάθειες Α.Μ.Σ.Σ.
Κάταγμα σταθερού σπονδύλου, ινιακού οστού Α.Μ.Σ.Σ.
Μετεγχειρητική θεραπευτική χρήση